campaign_4.jpg

SZENVEDÉLYÜNK A CIPŐ

2020 ŐSZ/TÉL KOLLEKCIÓ

3D VARRÁSTECHNOLÓGIA

Hitvallásunk szerint a "KEVESEBB SOKSZOR TÖBBET ÉR!" Az új 3D gyártástechnológia lehetővé teszi, hogy minimális ragasztó és vegyi anyag használata melett, a maximális kényelmet és rugalmasságot nyújtsák cipőink.

VALÓDI BŐR

Cipőinket gondosan válogatott, kiváló minőségű, valódi  bőrből készítjük. A belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül így biztosítva, hogy a láb csak természetes anyagokkal érintkezzen.

 

RÓLUNK

TÖRTÉNETÜNK

A D.D.Step egy kisebb üzleti vállalkozásként indult. Csapatunk az elmúlt évtizedek alatt folyamatosan fejlődött és az igazi "know-how" tudásra tett szert nem kis presztízst és elismerést nyerve ezzel. A néhány munkást foglalkoztató kis műhely napjainkra Magyarország egyik vezető gyerekcipő márkájává nőtte ki magát. Ha méretben nagyot nőttünk is, a kezdeti lelkesedés és elhivatottság változatlan formában tovább munkál bennünk.

MINŐSÉG

Egy átlagos ember naponta 8-10.000 lépést tesz meg és egy gyermek ennél csak többet. Hisszük, hogy a megtett lépésekért felelősek vagyunk, ugyanakkor büszkék is lehetünk minden egyes D.D.step lábbeliben megtett lépésre, hiszen a termékeink gondos kézi munka eredményeként  jönnek létre egy olyan környezetben, ahol nem használunk káros anyagokat és vegyületeket, mint például krómot (VI). Azzal, ahogy vigyázunk környezetünkre, óvjuk gyermekeink jövőjét, egészségét.

campaign_3.jpg

KAPCSOLAT

KÖZPONTI IRODA

1101 Budapest Kőbányai út 47/B (D.D.Step Centrum) | sales@agasfootwear.com | Tel: +361 431 0714 | Fax: +361 431 0715

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 08:00-17:00 | Szombat-Zárva | Vasárnap*: 08:30-16:00 *június-július és december-január hónapokban zárva

Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat, magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.

KARRIER
 

Kiemelt oldalak

Rólunk

Karrier

Üzletkereső

D.D.Step International

Česká Republika

Lietuva

Slovensko

Kapcsolat

1101 Budapest Kőbányai út 47/B sales@agasfootwear.com

061 431 0714

agasfootwear.png

© 2020 by AGAS FOOTWEAR KFT. All rights reserved.