campaign_4.jpg

SZENVEDÉLYÜNK A CIPŐ

2020 ŐSZ/TÉL KOLLEKCIÓ

3D VARRÁSTECHNOLÓGIA

Hitvallásunk szerint a "KEVESEBB SOKSZOR TÖBBET ÉR!" Az új 3D gyártástechnológia lehetővé teszi, hogy minimális ragasztó és vegyi anyag használata melett, a maximális kényelmet és rugalmasságot nyújtsák cipőink.

VALÓDI BŐR

Cipőinket gondosan válogatott, kiváló minőségű, valódi  bőrből készítjük. A belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül így biztosítva, hogy a láb csak természetes anyagokkal érintkezzen.

 

RÓLUNK

TÖRTÉNETÜNK

A D.D.Step egy kisebb üzleti vállalkozásként indult. Csapatunk az elmúlt évtizedek alatt folyamatosan fejlődött és az igazi "know-how" tudásra tett szert nem kis presztízst és elismerést nyerve ezzel. A néhány munkást foglalkoztató kis műhely napjainkra Magyarország egyik vezető gyerekcipő márkájává nőtte ki magát. Ha méretben nagyot nőttünk is, a kezdeti lelkesedés és elhivatottság változatlan formában tovább munkál bennünk.

MINŐSÉG

Egy átlagos ember naponta 8-10.000 lépést tesz meg és egy gyermek ennél csak többet. Hisszük, hogy a megtett lépésekért felelősek vagyunk, ugyanakkor büszkék is lehetünk minden egyes D.D.step lábbeliben megtett lépésre, hiszen a termékeink gondos kézi munka eredményeként  jönnek létre egy olyan környezetben, ahol nem használunk káros anyagokat és vegyületeket, mint például krómot (VI). Azzal, ahogy vigyázunk környezetünkre, óvjuk gyermekeink jövőjét, egészségét.

campaign_3.jpg

KAPCSOLAT

KÖZPONTI IRODA

1101 Budapest Kőbányai út 47/B (D.D.Step Centrum) | sales@agasfootwear.com | Tel: +361 431 0714 | Fax: +361 431 0715

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 08:00-17:00 | Szombat-Zárva | Vasárnap*: 08:30-16:00 *június-július és december-január hónapokban zárva

Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat, magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.

KARRIER
KÉRDÉSEK

További kérdés, kérés esetén, írjon nekünk!

 

Kiemelt oldalak

Rólunk

Karrier

Üzletkereső

D.D.Step International

Česká Republika

Lietuva

Slovensko

Kapcsolat

1101 Budapest Kőbányai út 47/B sales@agasfootwear.com

061 431 0714

agasfootwear.png

© 2020 by AGAS FOOTWEAR KFT. All rights reserved.